fbpx

Alt om Håndarbejde-messen

Messe

  Kreativitet for alle

Som du måske allerede ved, så var vi på Alt om Håndarbejde-messen i Middelfart i denne weekend.

Vi havde en rigtig god messe, og vi nød at snakke med alle jer, der kom forbi vores stand. På messen var der alt, hvad hjertet kunne begære inden for håndarbejde. Det var et sandt mekka for kreative sjæle. På messen kunne du finde garn, stof, smykker, perler, keramik, tøj, lidt til den søde tand, strik, hækling, syning og meget meget mere.

Vores stand

På vores stand havde vi selvfølgelig et bredt udvalg af symaskiner, og vores dygtige forhandlere stod klar til at demonstrere og snakke med alle de interesserede gæster.

Derudover afholdte vi også en gratis workshop, hvor gæsterne kunne komme forbi og sy et postkort og give det til en, de holder af. For hvert postkort, der blev syet, samlede vi 25,- DKK ind til Hjerteforeningens kampagne ”Elsk Hjertet”.

Vi vil fortsætte med at tage til messer i hele Norden, og hver gang vil vi gerne lave en workshop til jer, hvor I kan få lov at være kreative. Hvad kunne du godt tænke dig at lave på en kommende workshop?Skriv gerne dine bud i kommentarfeltet nedenunder.
Hav en rigtig god dag!

Hilsen ,

Mia