fbpx

Badesaltpose til hjemmespaen

Pose til badesalt

Sy en pose til badesalt

Det er ikke alle, der har hverken tid eller råd til at tage en weekend på spaophold. Så hvorfor ikke skabe en spastemning derhjemme? Det er både nemt og billigt og ikke mindst balsam for sjælen.

Symaskineikon

Materialer og tilbehør

Organ Universalnål #80

Bomuldsstof, ubleget eller mønstret

Satinbånd og blonder

Strygejern/Elna Press

Knappenåle

Konfettitråd

Sy badesaltpose

01| Klip til

Ubleget bomuld:
1 stk. 25 x 25 cm (forsiden)
1 stk. 22 x 20 cm (bagsiden)

Mønstret bomuld:
2 stk. 22 x 9 cm (bund)
2 stk. 22 x 11 cm (top)

Bomuldsblonder 1 cm bred: 2 stk. 22 cm og 1 stk. 43 cm. Satinbånd2 stk. på 55 cm.

02| Sy blonden fast

Vælg ligesøm, stinglængde 2,6. Sy blonden nederst på forsiden og bagsiden mellem den mønstrede bund (det minstre stykke mønstrede stof) og det ublegede bomuld. 

Sy badesaltpose
Pose til badesalt

03| zigzag

Kast kanten i toppen og “blondesømmen” med zigzag. Pres blondesømrummet nedad og sy en stikning fra retsiden med ligesøm, stinglængde 4.

04| Fold

På de øverste stykker stof, skal du lave en markering nedefra: 3,5 cm op på begge korte sider. Klip et hak 1 cm ind på stoffet i begge sider. Fold op til hakket (3,5 cm), fold 2 x 0,5 cm og stryg. Læg op med ligesøm, stinglængde 2,2 op til markeringen på begge siderne på begge stykker stof.

Sy badesaltpose
Sy badesaltpose

05| Bind knude på posen

Fastgør det mønstrede stykke stof med knappenåle 2,5 cm ned, målt ovenfra, på de ublegede stykker stoffer. Sy det mønstrede stykke fast, anvend trykfoden som guide – ca. 1 cm sømrum. Fold det mønstrede stykke og sy kanalen. Sy sidesømmene og bunden, kast sømmene med zigzag. Sy blonden fast øverst, stryg. Træk satinbåndet igennem begge huller og lav en knude i hver side. 

Sådan!

Hvis du vil, kan du brodere noget fint på din pose, som vi har gjort det med guldsmeden. Vi vil rigtig gerne se dit syprojekt. Tag os på Instagram @janomescandinavia #minjanome #janomescandinavia så kanske vi delar din bild!

Venlig hilsen,

Marie

Produkter i projektet

4 295,00 DKK
Vis
Ikke på lager

SAKSE OG SKÆREUDSTYR

OLFA Start Kit Blå

439,00 DKK