fbpx

Broderede servietter til nytårsmiddagen

Nytårsaften

  Prikken over i’et til nytårsmiddagen!

Det er blevet tid til at sige farvel til år 2018 og træde ind i det nye år fyldt med nye og spændende oplevelser! Mange af os har travlt med at planlægge glitrende og glamourøse fester med vores venner og familie, og måske du i år har lyst til at tage festen til næste niveau. Til det har vi fået en idé – hvorfor ikke starte året ud med at overraske gæsterne med en unik borddekoration, som de kan tage med hjem og beholde som et varigt minde?

Broder unikke servietter

Jeg besluttede at gøre noget ekstra ud at værtsrollen i år, da jeg fandt et sæt med stofservietter, som jeg modtag i julegave sidste år. Jeg besluttede at brodere alles gæsters navne samt citater på servietterne med tråde i flotte nytårsfarver. På mit tidligere blogpost finder du en guide, der beskriver, hvordan du broderer. Kort forklaret skal du blot vælge de stofservietter, du ønsker at bruge, teksten, du skal brodere, samt tråden. Herefter er det bare at brodere! Med en god broderimaskine vil disse servietter være færdige på ingen tid!

Broderet serviet
Broderitekst
Broderet serviet

Giv personlige gaver

Broderi er en meget nem og hurtig måde at lave flotte og unikke gaver eller til at personliggøre tekstiler. Og det bedste er næsten, at det, du har liggende i hjemmet, kan få helt nyt liv. Foruden servietterne til bordet, lavede jeg f.eks. også en serviet til at pynte rundt om champagnen -jo mere jo bedre, ikke? Og hvis du gerne vil kunne genbruge servietterne år efter år, kan du blot droppe at brodere årstallet og i stedet tilføje broderidesigns såsom champagneglas eller fyrværkeri!

Broderet serviet

The final touch

Når du er færdig med dine servietter, kan du koncentrere dig om maden og resten af borddækningen. Match pynten med tråden fra broderiet, således at teksten kommer endnu mere til sin ret. Vi garanterer, at din nytårsfest vil blive husket med disse få tips!

Har du været til en fest, som havde så fine detaljer, at det gjorde et virkelig stort indtryk på dig? Eller har du måske selv lavet bordpynt til fester? Hvis du ender med at følge disse tips og lægger dem på Instagram, må du meget gerne tagge@janomescandinavia

Vi, hos Janome Scandinavia, ønsker alle et godt nytår og held og lykke med nytårsfesterne derude! 🙂

Tiina

Produkter i projektet