fbpx

Ferie ved vandet

Tipi ved stranden

  Ferie ved vandet

Ferie handler om at koble af og tanke ny energi. At ligge på standen og høre lyden af vandet, der skvulper, og børnene, der leger, kan være noget af det mest afslappende overhovedet. Nemt, billigt og omgivet af hele familien. Ved hjælp af lidt planlægning bliver oplevelsen ekstra god, og der vil være tid til både at bade, lege, spise mad, skifte tøj, huske solcremen og ikke mindst at slappe af.

Sy et stoftelt / en tipi

Hvorfor ikke sy en tipi (stoftelt), så du både får et sted for børnene at lege, solbeskyttelse, et sted at hvile og et omklædningsrum i ét, som du kan tage med på stranden. Tipien er nem at folde sammen og optager ikke meget plads ved opbevaring. Derudover kunne det også være oplagt at sy sit eget strandtæppe af stofrester, som du kan sidde på inde i teltet eller bruge til picnic. Hvis du er ekstra sylysten, kan du også sy et par vandtætte strandmadrasser eller dekorere nogle store, flotte strandhåndklæder. Alt dette får du gratis sybeskrivelser på her på bloggen i løbet af juli måned.

Tipi ved stranden

Vores fantastiske maskiner

Lige nu kører vi kampagne på vores mindste maskine i Skyline-serien, Janome Skyline S3. En populær symaskine til en overkommelig pris, der passer til hele familien, og som både tilbyder god sykomfort og alle de sømme, du har brug for til dine projekter. Der følger endda også bogstaver med i købet. I juli måned har vi også tilbud på vores overlockmaskine, Air Thread 2000D Pro. En brugervenlig overlockmaskine med stor styrke. Den tråder nærmest sig selv med den indbyggede lufttrådning.

Sommeren er kommet – nyd den sammen med familie og venner på standen og kobl af med lidt syning!

Venlig hilsen,

Marie

Produkter i projektet

Elektroniske

Skyline S3

9 195,00 DKK
9 495,00 DKK