fbpx

Hobbyer, der giver glæde både indendørs og udendørs

  Fra syning til ridning

Sommeren er kommet, og det er den perfekte tid på året til ridning og andre udendørs aktiviteter. I løbet af vinteren og den første del af foråret har jeg nydt at drikke te derhjemme og sy spændende projekter, men nu kan jeg for alvor kombienere mine to hobbyer: syning og ridning.

Lav dit eget ridetøj og -udstyr

Når du laver dit eget tøj – især til aktiv brug, er det vigtigt med stor sømstyrke og -kvalitet. Når det gælder ridetilbehør, kan jeg godt lide klassiske monogrammer og broderier. Denne måneds kampagnemaskine, Janome Skyline S9, er en perfekt maskine til syning af dit eget tøj, og hvad endnu bedre er, så har den også en bred vifte af broderifunktioner. Skyline S9 har både sy- og broderifunktioner, hvormed du altså sparer en hel del plads ved at have alle funktioner i én maskine.

Tilpas

Hvis du har lyst, kan du designe dine egne broderimønstre og nemt overføre dem til Skyline S9 via WiFi-forbindelsen. Alle eksisterende broderidesigns er også nemme at overføre til maskinen. Med Janome-app’en, som er designet til iPad, kan du lave dine egne designs hurtigt og nemt! Her kan du læse mere om app’en.

Match med broderi

Dette smukke sadelunderlag blev først quiltet, og herefter tilføjede vi et smukt broderi. For at skabe et flot, æstetisk match mellem hest og rytter tilføjede vi det samme broderi på ridebukserne. Du kan også f.eks. brodere din hests navn på underlaget og andet tilbehør for at gøre det ekstra personligt.

Funktionelt tøj

Alle, der rider, ved, hvor hurtigt tøjet bliver beskidt og slidt op. Vi brugte disse mønstre fra Svenska Mönster til at lave smukt og funktionelt ridetøj, så vi altid har et ekstra sæt klar, når vi skal i stalden. Er du ikke hesteinteresseret, kan du også lave det til almindeligt hverdagstøj. Hvis du f.eks. har flere børn, der rider, er dette også et godt tip til at spare penge, og samtidig er det en ekstra sjov detalje, at du kan tilpasse hver stykke tøj med personlige broderier!

Bliv inspireret og prøv disse projekter i denne måned

I løbet af juni vil vi præsentere forskellige syprojekter på vores blog, der egner sig til de hesteinteresserede. Du vil lære at lave ridebukser, en klassisk ridetrøje og et sadelunderlag. Vi håber, vi kan inspirere dig til at gå i gang med projekterne! Tag os i dine syprojekter på Instagram – vi vil med glæde se, hvad du har syet!

Junikampagne, Sy en ridetop

Keg håber du nød læsningen!

Hilsen,

Tiina