fbpx

Janome Digitizer MBX V5.5 – NYHED

Digitizer MBX V5.5

Vi har fået en opgraderng til Janome Digitizer MBX V5.5! Læs om noget af det, som er nyt, her.

Digitizer V5.5

Vi har fået en helt ny funktion til automatisk stingindstilling fra et billede, ”Color PhotoStitch”. Dette skaber broderier, der har fællestræk med frihåndsbroderi, og vi ved, at det er en længeventet funktion!

Color PhotoStitch

CorelDraw i en ny, større og bedre version, CoreDraw SE X8”, er inkluderet. Her finder du bl.a. en udvidet ”trace”-funktion, som mange vil glæde sig over, og vi har fået en endnu bedre konverteringsrutine til broderi.

CorelDraw SE X8

Applikationsværktøjet er blevet både større og mere fleksibelt.

Derudover kan du gemmer viler i SVG-format, et filformat, der kan bruges til de fleste skæremaskiner. Dermed kan du let klippe de stykker ud, der skal bruges til applikationer.

Applikasjon

«Manage Designs». Vores broderibibliotek er blevet videreudviklet. Det er nu muligt at vise billeder, ikke kun broderier, i biblioteket samt at søge efter og udskrive broderier baseret på en bred vifte af parametre.

Manage Designs

Vi har fået ny fyldningsmønstre og mange nye fonter – deriblandt flere beregnet til 3D-broderi med skum. Vi har fået flere flotte skabeloner til monogrammer. Derudover giver TrueType-fonter (Windows-fonter) de smukkeste broderier. Se for eksempel på denne; her er ”Janome” skrevet med TTF-fonten, Algerian. Broderiet er overhovedet ikke redigeret!

Nye fonter

Konturværktøjet, ”Create Offlines & Offsets”, er blevet udvidet. Det samme er brugen af konturerne. Dette giver mange nye muligheder for kreativ udvikling.

Outlines and Offsets
October campaign janome

Multi Hooping, dvs. værktøjer til broderi med flere rammeindstillinger, er blevet udvidet og udbedret. Digitizer MBX V5.5 placerer automatisk rammerne i et større broderi og viser dig derefter resultatet i klare billeder.

Multi Hooping

Der findes flere spændende nyheder i denne version af Digitizer MBX. Du kan købe Janome Digitizer MBX V5.5her.

Hvis du finder noget andet spændende i Digitizer MBX V5.5, eller du bruger noget af det, vi har kigget på her, så bliver vi rigtig glade, hvis du deler dine erfaringer på de sociale medier og tagger os med @janomescandinavia.

Marit F. Johannessen

I Marits syrum

Vis
Ikke på lager