fbpx

Laptopcover – sådan laver du dit eget!

Sy laptop cover i et stoff du liker

Jeg bruger min Mac hver dag på job, og alligevel har jeg ikke tænkt på, at jeg kunne sy mit eget Laptopcover før nu! Det er super let.

Vælg det stof, du bedst kan lide. Når du vælger stof, er det godt at gå efter noget, der er lidt tykt og stabilt, så det beskytter din computer bedst muligt.

Tag udgangspunkt i målene på din computer for at finde ud af, hvor meget stof, du skal bruge.

Sådan syr du et laptopcover.

Skær to stykker ud som vist på billeder herunder. Det største stykker er til selve coveret, og det mindst er til indersidet af låget.

Sy cover til laptopen din

Når de to stykker er klippet ud, folder du den nederste kant bagover på det mindste stykke og presser kanten med et strygejern. Den nederste kan på det største stykke folder du dobbelt, presser med et strygejern og syr en stikning.

Hele coveret sys herefter samen. Læg stykkerne som på billedet herunder, fæstn med knappenåle og sy hele vejen rundt. Derefter klippes hjørnerne og coveret vendes og stryget, før du trimmer sømrummet og syr stikninger hele vejen rundt.

Sy laptop cover med Ingrid Bergtun

Til sidst vælger du, hvad slags lukkemekanisme, du ønsker til coveret. Jeg valgte en knap og et knaphul. Du kan også vælge f.eks. velcro eller trykknapper. Hvis du syr et knaphul, bør du stryge vliesofix på for at skabe bedre stabilitet.

Jeg vil gerne se dit cover, hvis du laver et lignende!

Tag mig gerne, hvis du lægger billedet ud på Instagram (ingridbergtunsyr)


Ingrid B

Har du lyst til flere syopskrifter? Læs mere på Ingrids blog:
Ingridbergtun

I Ingrids syrum

En tanke om “Laptopcover – sådan laver du dit eget!

Kommentar er lukket