fbpx

Maj er kommet!

Maj er kommet

  Flagrende gardiner og blomster i håret

Maj er kommet, og vi kan endelig nyde morgenkaffen ude på terrassen og samles i parken med familie og venner en varm sommeraften. Det frister mere og mere at pifte haven og terrassen op, og måske får man også en ekstra stor lyst til at forkæle krop og sjæl. Ansigtsmasker, pedicure og manicure – ja tak, meget gerne!

Hjemmespa


Du kan købe dig til mange gode produkter til krop og sjæl, men hvorfor ikke lavet det selv? Det er også en rigtig god gave at give, hvis du skal til en sommerfest eller lignende. Jeg googlede mig lidt frem og fandt en meget nem opskrift på hjemmelavet badesalt. Jeg anbefaer på det stærkelste at prøve denne. Kroppen bliver ren og blød, og neglene er bagefter helt klar til at blive pyntet med neglelak i sommerlige farver. Se opskriften nedenfor.

Romantiske loppemarkeder


Udover at være kreativ med det, jeg allerede kan finde derhjemme, elsker jeg også at besøge små, hyggelige, romantiske loppemarkeder, der dukker op i løbet af foråret og sommeren. For mig har de ting, jeg her køber, meget mere charme end dem, jeg køber fra ny. Hvad med at købe et vintage-badekar? Det giver charme, og jeg synes det tager sig perfekt ud i haven. Børnene kan bade i det, og hvis du er heldig, er der måske også plads til, at du selv kan bruge det. Fyld det med varmt vand blandet med badesalt, find din favoritbog frem og fyld et glas med en opfriskende sommerdrik. Hvad er mere afslappende end det? Det er også en god måde at gøre børnenes aftenbad en hel del sjovere.

Opskrift på badesalt

Nyd tilværelsen


Jeg slår et slag for nedtrapning i maj. Tag en pause fra den stressende hverdag, kør en tur i sommerhus og nyd stilheden. Luk dine øjne, løsn skuldrene og bemærk, hvordan vejrtrækningen går ind og ud af kroppen. Sid helt stille og nyd solen, gå en tur eller lav noget håndarbejde. Der skal så lidt til for at slappe af og nyde livet her og nu.

“Velkommen, kære sommer

Jeg har ventet på dig

Nu vil jeg finde mig en hængekøje i skygen

Læse en bog og bare hygge mig”

 

(https://tekstforslag.com)

Denne måned vil vi vise dig forskellige projekter, som er perfekte til denne herlige tid på året. Følg med hele måneden, hvor vi vil byde på syopskrifter på en smuk kimono, hvordan du dekorerer et badehåndklæde, gardiner og derudover også lidt tips til, hvordan du kan få et gammelt og slidt vindue til at blive fint igen.

Hav en skøn maj,

Ragna

Produkter fra projektet

Overlockmaskiner

MyLock 644D

4 495,00 DKK
Vis
Ikke på lager

Mekaniske

Idun 920

1 995,00 DKK
Vis
Ikke på lager
3 995,00 DKK