fbpx

NYHED! Nyt design på vores Janome-taske!

Janome symaskinetaske

Symaskine tasker i et nyt design

Vi er glade for at fortælle jer, at vi nu har modtaget de nye, flotte og stilfulde Janome-tasker i et nyt design. Vi har to størrelser: en til standardsymaskiner og en til standardoverlockere.

Disse tasker har alle de funktioner, du har brug for, når du er på farten eller rejser med din symaskine; stærke håndtag, skulderstropper, tilbehørslommer og masser af plads. Hvem siger, du ikke kan være stilfuld samtidig med, du rejser med din symaskine!

Janome symaskinetaske

01| Grey & black is the new black

De grå og sorte farver passer til nærmest alt. På symaskinetasken har du et håndtag og nogle længere stropper, som gør det muligt for dig at bære tasken over skuldrene.

Symaskinen er nem at placere i tasken, som lukkes med en lynlås. Inde i tasken er der en lomme til opbevaring af dit sytilbehør. Lommen lukkes med en lynlås.

Symaskinetasken måler L: 45x H: 35x D:20cm.

02| Til din overlocker

Overlockertasken er ideel til dig, der rejser med din overlocker. Tasken har dobbelthåndtag samt en skulderstrop. Lynlåsen er to-vejs, hvilket gør det nemt at pakke din overlocker ned og ud på ingen tid.

Overlockertasken har en lomme på ydersiden, hvor der er god plads til opbevaring af instruktionsmanualer og tilbehør. Lommen åbnes og lukkes nemt med en lynlås.

Overlockertasken måler: H: 34 x B:33 x D: 30 cm

Er du nysgerrig på vores andre symaskinetasker? Tag et nærmere kig på vores taskekollektion.

Janome overlocktaske
Janome symaskinetaske

Travel in style

Jeg håber, at du synes lige så godt om taskerne, som vi gør!

Hilsen,

Tiina

Lignende produkter