OM OS

Red girl dress

SYNING ER SEJT

Det var netop det, der fik Jon M. Soløy til at starte Scandinavian Home Products AS op.

Han var især optaget af, at skaberglæderen skulle have lov til at blomstre, og han stilte derfor sig selv spørgsmålet; hvordan gør vi syning både enkelt og sejt for vores kunder? Svaret fandt han vha. en dybdegående viden, kvalitetssikring, brugervenlige produkter, en række produktspecialister og en god dialog med kunderne.

SHP AS har været i symaskineindustrien siden 1994 og i 1996 etablerede vi SHP AB til vores svenske og danske kunder.

Vi har bevist vores styrke ved at opnå en god markedsandel og støtte fra vores kunder. I dag går vi forrest i branchen og er på vej mod nye, spændende udfordringer.

Vi ønsker at bidrage til at forbedre folks færdigheder. At hjælpe dem med at udvide deres grænser. Syning ER sejt!

 

Jon M. Soløy
Administrerende direktør og grundlægger

Jon M. Soløy startede sin karriere bag disken i sin fars symaskineforretning som 18-årig. Her startede hans mission om at sprede skaberglæden.
I dag er han administrerende direktør og grundlægger af SHP AS i Norge og SHP AB i Sverige og Danmark med i alt 18 medarbejdere.

Janome

Verdens førende producent af kvalitetssymaskiner

https://youtu.be/iYDlHE1rMB4

Miljø- og kvalitetskrav

Alle Janomes fabrikker er blevet tildelt ISO 14001 og ISO 9002 certifikat. Som bevis på at virksomheden opfylder de krav, der er til respektive standarder, certificeres virksomheden af et uafhængigt certificeringsorgan. ISO 14001 er en international accepteret standard, der ligger til grund for fastsættelsen af miljøledelsen. ISO 9002, handler om kvalitetskontrol for at give en høj standard i alle led og starter allerede ved designet af hver enkelt del. Denne del-for-del, moment-for-moment kontrol betyder, for dig som Janome ejer, at du kan stole på kvaliteten af dit Janome produkt.

Eget udviklingscenter

Janome forsætter sit engagement med at udvikle et stort spekter af højkvalitets symaskiner for at tilfredsstille behovet hos dagens kunder. Udviklingen omfatter endda software til stingsætning og diverse tilbehør med det formål at øge værdien af Janome produkterne. Med fokus på vores styrke, at producere gode produkter, mødes kundens behov og der stræbes efter at forbedre kvaliteten og dermed skaberglæden hos alle syglade mennesker over hele verden. Nu arbejder vi frem imod at nå 70 millioner producerede kvalitets symaskiner.

”Next Generation Friendly” certifikat

Den 18. juli 2008, blev Janome tildelt ”Kurumin Mark” certifikatet. Dette certifikat er baseret på den Japanske regerings lov om at arbejde for foranstaltninger, der støtter udviklingen af den unge generation “Law to Promote Measures to Support the Development of the Next Generation”. Navnet Kurumin er sammensat af svøbet om et spædbarn og ideen om en arbejdsplads, der spiller en væsentlig rolle ved at støtte ansatte forældre. Igennem mange år har Janome aktivt engageret sig i at skabe forudsætninger, der støtter balancen imellem familie og arbejdet i fremtiden. For denne indsats er Janome blevet tildelt prisen ”Next Generation”. Prisen tildeles af ”the Ministry of Health, Welfare and Labour” og gives til virksomheder, der aktivt støtter forældre til den opvoksende generation.

Producent

Janome blev grundlagt i 1921 med fokus på at producere symaskiner. I 1936 indviede virksomheden Koganei fabrikken i Tokyo, som var den første samlebåndsfabrik til symaskiner. I 1969 blev Janome Taiwan etableret og i 1988 Janome Thailand.

 I dag bliver avancerede broderimaskiner stadig produceret på Koganei fabrikken i Tokyo. Janome Taiwan producerer elektroniske symaskiner og overlockere samt mekaniske modeller. Janome Thailand producerer mekaniske modeller. Tilsammen udgør de Janome Sewing Machine Manufactoring Co., Ltd, en virksomhed med en total årsproduktion på over 2 millioner symaskiner.