fbpx

Ridetrøje i filt eller fleece

Sy en trøje

Sy din egen ridetrøje

Man kan altid bruge en varmende ridetrøje til arbejdet i stalden eller på rideturen. Du kan nemt sy en fin, figursyet og samtidig dejlig varm trøje ud af fleece eller filt, som du kan spænde i taljen under rideturen. Trøjen varmer og holder dig tør under regnjakken.

Symaskineikon

Materialer og tilbehør

KAI Sysaks 5,5″

KAI Skræddersaks 10″

Knappenåle

Målebånd

Fleecetæppe eller stof 120 cm/150 cm bredt

Stabilisering med lidt stretch 60 cm

Bånd 2 m

Svenska Mönster 7-H-06

Sy en trøje

01| Skær til

Tegn mønsterdelene af. Jeg anvendte Svenska Mönster 7-H-06 til model D. Klip alle delene ud i fleecestoffet. Stryg stabilisering på vrangsiden af foringen.

02| Foring på forside og bagside

Sæt nye Organ Super Stretch-nåle #80 i overlockmaskinen og tråd med WonderFil Designer sy- og overlocktråd. Jeg valgte Southern Coral farvenummer 156, der matcher mit stof perfekt. Denne fantastiske farve på tråden passer til de fleste rosa/abrikosnuancer – et godt alternativ at have i sin trådsamling. Tråd til en 4-tråds overlocksøm. Sy skuldersømmene sammen og overlock foringens sømrum, som ikke skal sys sammen med forsiden.

Sy en trøje
Sy en trøje

03| Skuldersømme og ærmer

Placer forside mod bagside, ret mod ret, og sy begge skuldersømme. Fæstn ærmerne i ærmehullerne ret mod ret med knappenåle. Vær opmærksom på, at det rette ærme sidder i det rette ærmehul og at skuldermarkeringen passer med skuldersømmen. Sy ærmerne fast. sy derefter sidesømmene sammen. Glem ikke at fæstne taljebåndet med knappenåle på højre inderside og venstre ydreside, så de sys ind i sømmen. Stryg.

04| sy sammen

Fæstn foringrn i halsudskæringen med knappenåle, ret mod ret. Glem ikke at fæstne taljebåndet, så det sys ind i sømmen. Sy foringen fast.

Sy en trøje
Sy en trøje

05| Fold

Monter en ny Organ universalnål #80 i symaskinen, tråd med matchende over- og undertråd. Vælg ligesøm og lav en fold på ærmer og i bunden, så du får en flot afslutning. Sy derefter foringen fast.

Held og lykke med syningen

Hvis du lægger et billede ud på de sociale medier af dit færdige projekt, vil vi blive rigtig glade, hvis du tagger os med @janomescandinavia #minjanome #janomescandinavia

Hilsen,

Marie

Produkter i projektet