fbpx

Slå om-nederdel

JJeg har altid foretrukket at sy uden et mønster. At finde ud af størrelsen, proportionerne, vinkler og geometri er noget af det mest interessante ved at sy. Og den følelse, det giver at have lavet og syet et stykke tøj helt af sig selv, kan ikke måles med noget.

Denne slå om-nederdel er ikke ligefrem raketvidenskab inden for mønstre, men jeg synes, den bliver rigtig fin. Så fin, at jeg har brugt denne fremgangsmåde mange gange på gamle duge, gardiner og sengetøj. Jeg har brugt det til at lave sommernedernele og nederdele, man kan bruge om efteråret og vinteren med strømpebukser under. Denne gang var det et stykke silkestof, der fik sin tur, til at blive lavet til en slå om-nederdel.

 

 

Jeg benyttede lejligheden til at lave en film med fremgangsmåden.

 

 

Det spiller ingen rolle, hvilken størrelse, du er. Opskriften er lavet sådan, at du selv måler dig undervejs, og dermed får en slå om-nederdel, der passer perfekt til dig 🙂

Jeg vil gerne se din færdige nederdel! Send mig et billede på Instagram eller Facebook.

HELD OG LYKKE!

Ingrid Vik Lysne

I Ingrids syrum