fbpx

Sy en XXL mulepose

Her finder du syopskriften på en XXL-mulepose lavet af Ingrid Vik Lysne.

Muleposen er lige så genial, som den er enkel at lave. Den kan rumme både småt og stort og kan foldes samen og puttes i lommen eller tasken, så den er klar til næste gang, du skal handle.

Jeg har lavet en opskrift til syning af en mulepose, som du kan finde
her.

Jeg har syet flere muleposer af gamle gardiner, duge og stofrester. Jeg bruger dem til sysager, strikketøj, når jeg skal handle ind, på rejser og som taske generelt. Muleposerne gør, at jeg bruger færre plastikposer end før, som er et godt miljøtiltag i hverdagen 🙂

Trods min samling af muleposer til forskellige formål, har jeg savnet en ekstra stor en. En jeg kan transportere sengetøj og overtøj i, når jeg f.eks. skal på sommerhustur. En, som også har plads til sysager, bøger og ekstra tøj. Derfor opskalerede jeg min opskrift og syede en XXL-mulepose af de køkkengardiner vi havde, da jeg var barn.

Tote bag

Hvis du vil sy en lignende mulepose, skal du blot følge min opskrift med udskift målene med 110×65 cm. HELD OG LYKKE 🙂

Ingrid Vik Lysne

ar du lyst til flere syopskrifter? Læs mere på Ingrids blog: Ingridviklysne

I Ingrids syrum