fbpx

Sy et postkort

Sy et postkort til valentinsdag

Sy et postkort

Sy et postkort og send en personlig hilsen til en, du holder af. Det er nemt og billigt og en god gerning! Saml en masse stofrester, bånd, knapper og pailletter. Brug din kreativitet til at lave en unik hilsen med flotte dekorationer og sømme.

Materialer og tilbehør

Olfa Lineal 60 cm

Kai Sysaks

Bomuldsstof i forskellige farver

Stabilisering: vliesofix

 

Sy et postkort til valentinsdag

01| Stryg

Stryg vliesofixen på bagsiden af postkortets baggrundsstof. Fjern beskyttelsespapiret og stryg baggrundsstoffet fast på postkortstabiliseringen. Ri applikationer på vliesofixpapiret. Stryg vliesofixen på applikationsstoffets bagside.

02| Skær til

Skær postkortet til (10 x 15 cm) og klip applikationerne ud som du riede. Jeg anvender en skæremåtte, lineal og en rullekniv til postkortene og en lille sysaks (5,5″) passer perfekt til at klippe applikationerne ud. Fjern beskyttelsespapiret på bagsiden af applikationen og stryg den fast på postkortets baggrund.

Sy et postkort til valentinsdag
Sy et postkort til valentinsdag

03| Sy applikationen fast

Vælg ligesøm, stinglængde 2,4 og sy rundt om applikationen et lille stykke inde på applikationsstoffet. Anvend låsesting og klip tråden.

04| Monter

Placer det tynde karton, der har samme størrelse som postkortet, på bagsiden af postkortet. Vælg zigzag: stinglængde 0,5 og stingbredde 3,5. Fra retsiden sys en tæt zigzag rundt om kortet. Lad halvdelen af zigzagbredden sy i postkortet og den anden halvdel udenfor. Fæstn med låsesting og klip tråden.

Sy et postkort til valentinsdag

Send en hilsen

Jeg håber, at du kunne lide sybeskrivelsen. Hvis du lægger et billede ud på Instagram af dit postkort, vil vi blive glade, hvis du vil tagge os med #janomescandinavia #minjanome

Glædelig valentinsdag,

Marie

Produkter i projektet