fbpx

Viskestykke til grillen

Sy viskestykker og grydelapper

Sy dit eget, unikke viskestykke

Grillmesteren har brug for et viskestykke eller to! Sy f.eks. viskestykker, der matcher andre af dine tekstiler til grillbordet. Et viskestykke kan du sy nemt og hurtigt, og du kan lave nogle, som ingen andre har. Det færdige viskestykke måler 44 x 64 cm.

Symaskineikon

Materialer og tilbehør

Kai Sysaks 5,5″

Bomuldsstof

D-ring

Viskestykke

01| Skær til

Klip 48 x 74 cm til viskestykket og 10 x 15 cm til hanken.

02| Fold og stryg

Indsæt en ny Organ universalnål #80 og tråd symaskinen med WonderFil Konfettitråd – jeg valgte farvenummer 101. Vælg ligesøm, stinglængde 3 og standardzizagfod. Lav en dobbeltfold med en bredde på 1 cm langs begge langsider. Lav også en dobbeltfold med en bredde på 2,5 cm langs begge af de korte sider. Hanken foldes og stryges som et skråbånd. Den skal have en færdig bredde på 2,5-3 cm og en længde på 15 cm. Stryg folderne.

Sy viskestykke

03| Fold

Sy en stikning langs langsiderne på hanken.
Sy en kontinuerlig søm langs kanten af viskestykkets folder langs alle fire sider. I hjørnerne er det smart at lave en forstærkende rektangel, så man undgår, at sømmene går op – se illustration.

04| Monter hank

Imens sømmen langs kanten sys, placeres hanken med D-ringen midt på viskestykkets ene kortside under folden. Forstærk sømmen ved hanken med et kryds (se illustration). Til sidst folder du hanken op og syr den fast, så den sidder lidt uden for kanten på viskestykket.

Sy viskestykke
Sy viskestykke

Så er projektet færdigt!

Jeg håber, du nød projektet! Hvis du lægger billeder ud af det, du syr, på de sociale medier, må du gerne tagge os #janomescandinavia #minjanome

Hilsen,

Marit

Produkter fra projektet

Vis
Ikke på lager

Mekaniske

Easy Jeans 1800

4 195,00 DKK

SAKSE OG SKÆREUDSTYR

KAI Sy- og Patchworksaks 140 mm

139,00 DKK

En tanke om “Viskestykke til grillen

Kommentar er lukket